Prešovčan Kövér s viac než štyridsiatimi stehmi

10.03.2008 Prešov

Prešov 10. marca (TASR) - Hokejistu Gabriela Kövéra v tejto sezóne smola neobchádza. No zdá sa, že nešťastie mu prináša iba prvoligový prešovský dres, ktorý momentálne oblieka.
Košického odchovanca, ktorý nedávno prišiel do metropoly Šariša na hosťovanie z Liptovského Mikuláša, zošívali na tvári už v jeho úvodnom vystúpení v drese Lietajúcich koní. Vtedy išlo "iba" o štyri stehy, tentoraz je ich cez štyridsať.
V úvodnom štvrťfinálovom zápase play off na ľade Ružinov 99 Bratislava, po strele spoluhráča Matúša Bogdaňa, ho zasiahol puk do ľavého ucha. Ihneď ho previezli do nemocnice, kde strávil viac než hodinu. "Ležal som na operačnej sále plastickej chirurgie, " uviedol Gabriel Kövér. Zároveň prezradil, že aj keď počuje dobre, čaká ho rad vyšetrení na ušnom, krčnom a ďalších oddeleniach. "Uvidím ako dopadnú, no chcel by som sa vrátiť na ľad ešte v tejto sezóne, " dodal prešovský smoliar. Situácia mrzí aj samotného Bogdaňa, ktorý ju opisuje ako zhodu nešťastných náhod. "Strieľal som bez prípravy z prvej. Gabi stál v nesprávnej chvíli na nesprávnom mieste, " opísal inkriminovaný moment prešovský kapitán.
 

Vyberte región